(vezi mai jos portofoliu video nunta)

Video nunta: stiluri si tendinte

Filmarea de nunta a inceput sa se apropie de cinematografie. Inchipuie-ti ca te uiti la filmul nuntii ca la un lungmetraj, care are o poveste si reda in imagini, sunete si emotii, cea mai frumoasa zi a vietii tale. Este bine sa stii care sunt stilurile si tendintele in materie de filmare de nunta si sa-i spui cameramanului si editorului video exact cum vrei sa iasa. Vrei un film de nunta care sa se apropie de documentar, sa fie unul cu tenta cinematografia sau sa fie un mix de ambele?

Filmarea de nunta tip documentar

Exista un tip de filmare de nunta care aduce a documentar. Ideea din spatele unei astfel de filmare de nunta nu este doar sa spuna povestea mirilor, ci sa si portretizeze mirele, mireasa si invitatii lor https://www.amintiridefamilie.ro/cameraman-nunta-valcea-ana-catalin/ Intr-un astfel de documentar vei auzi conversatii, vei vedea reactii spontane si vei observa stari. Trebuie sa stii ca acest tip de editare a filmului de nunta este mai scump, dar rezultatul merita costurile si vei dori sa-ti revezi filmul iar si iar.

Trailerul nuntii

Dupa nunta, toata lumea este in asteptarea filmarii, dar pana este finalizata poti cere videografului trailerul nuntii. In aest videoclip sunt incluse momentele cheie ale nuntii,  clipele intense si evenimentele emotionante. Avantajul videoclipului nuntii este ca poate fi urcat pe diverse site-uri iar link-ul lui poate fi trimis cu usurinta invitatilor la nunta. Din ce in ce mai multe cupluri apeleaza la acest tip de videoclip, poti cauta pe Youtube sau Vimeo exemple. Unul foarte bine realizat este cel de la nunta Sînzianei cu Gabriel https://vimeo.com/153642623

Trash the dress

Am vazut multe sedinte foto trash the dress, dar cu adevarat impresionante sunt si filmele. Sa vezi o mireasa care inoata in apa si este inconjurata de volanase, dantele si tull, una indrazneata care-si coloreaza rochia cu vopsea sau si mai si, una jucausa ca alearga prin ploaie, fara sa-i pese de stropii de noroi, e cu adevarat un film de senzatie. Asa ca pe langa fotografiile sedintei foto trash the dress, ia in calcul si filmarea de nunta cu aceasta tematica.

Ia in considerare aceste tendinte, vezi care ti se potriveste si cauta un videograf de nunta care sa-ti faca cel mai frumos film pe care l-ai vazut in viata ta, filmul nuntii tale.