De peste mări și tări alături de Elena & Radu

Când o petrecere de burlăcițe și una de burlaci se intersectează….e rost de încă o nunta. Asta li s-a întâmplat lui Radu și Elenei care s-au întâlnit la două astfel de evenimente. Din acel moment, cumva toate drumurile au dus (și) către căsătoria lor. Timpul a avut răbdare cu ei: în 2012 când s-au văzut pentru prima dată, erau amândoi invitați la nunta prietenilor lor comuni: Andrei & Ioana (cei la ale căror petreceri de burlaci și burlăcițe fuseseră).

Anii au trecut, fiecare și-a văzut de viața sa, până când Elena i-a adresat lui Radu, pe Facebook, cea mai simplă întrebare care avea să fie începutul poveștii lor: ”Ce mai faci?”. Toate lucrurile frumoase debutează, de altfel, fără complicații, fără prea multe cuvinte. Magia se întâmplă și rândurile poveștii se scriu natural. Și da, câteodată e nevoie doar de un: ”bună!”. Asta se întâmpla în 2014. În vara aceluiași an, Radu ateriza pe aeroportul din Târgu Mureș după o excursie prin Europa de Est și acolo avea să fie așteptat de Andrei, Ioana și….Elena.

Deși la kilometri depărtare: Radu în Anglia, Elena în România, au reușit să treacă peste distanță și să fie împreună. În noiembrie, Elena ajungea în Londra la Radu, pentru ca mai apoi, de ziua ei, să-i spună: ”da” în Turnul Eiffel.

Astăzi își trăiesc dragostea în Milton Keynes, în Marea Britanie, dar cum nicăieri nu-i mai bine ca acasă….au împărtășit bucuria și emoția căsătoriei lor în România, alături de familie și prieteni veniți din toată lumea: Norvegia, Brazilia, Venezuela, Franța și Anglia.

Pe 21 Mai 2016, la Royal Horse în Snagov, cei doi au avut o nuntă în care toată lumea a simțit românește: dansuri populare, muzică de taraf interpretată de cântăreața Maria Buză și bineînțeles….tradiții românești respectate ca la carte. Atât de ca la carte încât pentru că Radu e din Moldova au decis să aibă două perechi de nași. Căci doar așa e obiceiul prin părțile locului. În plus, Andreea și Edi, prima pereche de nași e maestră în a prepara o prăjitură delicioasă…așadar și asta a contat J. Cât despre Andreea și Dani, cea de-a doua pereche de nași, ei bine….Radu și Dani au multe amintiri împreună: se știu din facultate de când erau colegi de apartament în Norvegia și își pierdeau nopțile vorbind vrute și nevrute.

Pe 21 Mai au spus: ”da” în fața lui Dumnezeu și și-au pecetluit iubirea. Căsătoria lor a demonstrat că dragostea rezistă în fața oricăror piedici (chiar dacă aceste piedici sunt mii de kilometri distanță). Nunta lor a demonstrat că prietenii adevărați străbat chiar și jumătate de glob pentru a fi alături de ei. Nunta lor a demonstrat că sunt mai români de când au plecat pentru că nu și-au uitat tradițiile, muzica și dansurile. Căsătoria lor a demonstrat că timpul curge doar pentru a pregăti doi îndrăgostiți de ceea ce le este dat să trăiască împreună.

Creează-ți și tu povestea ta, împreună cu noi! Construiește-ți amintirile de familie, pe care le vei păstra vii, în minte și-n suflet, pentru totdeauna.

Leave A

Comment